Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No tylko pół godz wynegocjowałam na zakupy he z jednej strony Ci zazdroszcze tych objawów bo juz nie długo bedziesz miała to za soba a z drugiej strony ciesze sie ze mam jeszcze czas bo cała noc mi sie śniły te sale porodowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
witam
ja to jestem do tyłu z czytaniem bo nie mam czasu już nie wspominając o pisaniu tutaj ale teraz poprawię sie
może napiszcie mi tak w skrócie jakie zmiany zaszły
Gratuluję oczywiście wszystkim mamusiom które już nie są 2w1
A u nas to jest sajgon klientek przybywa ale to dobrze. Dziś miałam okazję poznać Agę31. Bardzo sympatyczna osoba. Mam nadzieję że tylko takie miłe i bezproblemowe klientki będą mi się trafiać
Moja Hania przechodzi bunt 2 latka ale chyba jakiś podwójny, nie ogarniam jej. Ale pocieszam się że trzeba przeczekać i podobno minie... mam nadzieję Ale jak to mówiłam dziś do Agi że do 18 nastki wszystko się ułoży minął zęby kolki itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny, w koncu wygladam jak czlowiek. Hurra! Jak chcecie robic cos z wlosami to polecam Karoline Bardzo sympatyczna dziewczyna. Hania slodko spala wiec nie mialam okazji porozmawiac ale nadrobie to szybko
marzenie,ja tez jak sie naogladalam tych filmow o porodach to potem spac nie moglam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No i nie poszlam do tej poloznej jednak
Normalnie nie dalam rady wstac z sofy jak sie polozylam na chwilke zeby zebrac sily.. zadzwonilam i odwolalam wizyte po czym bylam mile zaskoczona kiedy po chwili zadzwonila pani z recepcji mowiac ze zapomnila zapytac ale moze potrzebuje wizyte w innym terminie.. odmowilam bo juz nie potrzebuje,bo bede szla do swojego lekarza na dzien po terminie ale milo ze zadzwonila
Aga31 wcale mnie nie pocieszylas mowiac ze to juz... naprawde? no to chyba masakra jakas..
Ide cos zjesc chyba bo ciagne tylko na dwoch kanapeczkach z rana ale tak mi slabo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzieki dziewczyny sama nie wiem co spakuje chyba byle co
ja to myslalam ze moze sie cos zacznie lada moment bo tak mnie ciaglo do dolu i bolalo mnie jak przy okresie ale dzis jak reka odjol nie ma nic
nie wiem czy tak jednak zaluje bo jak ja cos na youtubie ogladam jakies porody to mam takie koszmary wole jednak nie wiedziec jak to wyglada wszystko bede miec niespodzianke
aga pokaz jakies zdjecie chetnie cie zobacze w nowej fryzurce
oj daris to skoro juz tak blisko to powodzonka tam i czekamy na wiesci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,na szczescie jak sie rodzi to nic sie nie widzi Wiec to ogladanie na kompie to tylko szkodzi na glowe Widzialas ten filmik z nacieciem? Bleeee. Straszne to bylo I to mnie tak strasznie przerazilo. Dobrze,ze w Norwegii jest jednak stosowana ochrona krocza i nie tna wszystkiego jak leci
daris,lepiej urodzic przed czasem albo o czasie Bo po terminie to tylko duzo nerwow jest.
Karolina, Hania jak tak slodko spala to nie wygladala na takiego diabelka
marzenie,a co kupowalas? Cos dla dzidzi czy sobie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga dla małego to mam juz za duzo ciuszków i pewnie w połowe go nie ubiore szukałam butów dla siebie ale nigdzie nie moge znalezc takich jak ja chce no ale oczywiście nie powstrzymałam sie od kupienia jakiejś fajnej bluzeczki żałuję tylko że spodni nie mogę sobie teraz kupić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A czemu nie mozesz kupic spodni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny, ja jeszcze w tym sanatorium, w sumie zaczyna byc lepiej, jeden dzien dobrze , drugi gorzej i tak na zmiane, ale do przodu,

Oj najadlam sie strachu,ehhh.

aga, dostalas juz miesiaczke po porodzie, bo u mnie wczoraj sie zaczela i kurcze , chyba jakas stulecia w tym miesiacu masakra jakas.

Dziekuje za wsparcie , czytalam Wasze odpowiedzi do mojego posta i az sie cieplej robi na sercu DZIEKUJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, dlugo nie pisalam, jakos nie mialam czasu ,mama miala operacje, pozniej troche problemow rodzinnych (pomiedzy moimi rodzicami- ale juz jest ok) no i Zuzia zajmuje wiecej czasu

Bede starala sie nadrobic forum jak bede potrafic.

Aleks- za Ciebie trzymam kciuki, czytalam historie i dzielna kobieta z Ciebie!!

U nas dalej bez zmian, dzis dzwonilismy do UDI, pismo przyjete ale oni maja 6 miesiecy wiec mamy czekac...

Zuzia rosnie, ladnie je z lyzeczki, przesypia praktycznie 12 godzin w zeszly piatek miala szczepienie, obylo sie bez goraczki- wszystko ok wazy 6,7 kg

A i juz dwa razy bylismy na spotkaniu rodzicow z dziecmi (miedzynarodowe) - bardzo fajnie jest, wiec jak macie okazje to korzystajcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok